Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Metodický portál ČSOS Krišpína - 30.03.2020 18:08:29

 

Na webové adrese metodika.orientacnisporty.cz jsou připraveny podklady pro trenéry, rozhodčí, pořadatele, stavitele, kartografy a v neposlední řadě i samotné závodníky ve všech disciplínách o-sportů. Autoři portálu počítají s dalším rozšiřováním a vylepšováním současného stavu.

Nyní lze na stránkách najít celkem 5 funkčních sekcí. Novinky ukazují šest nejaktuálnějších příspěvků ve všech kategoriích pro lepší přehled uživatele.
Do sekce Metodické materiály jsou postupně ukládány veškeré metodické příručky, prezentace a učební texty. V budoucnu by se zde měly objevit také jednotné materiály T3 a R3 pro některé tematické okruhy povinné na těchto školeních.
Tréninkový servis má nabídnout baterii aktivit a pracovních listů pro použití při trénincích, soustředěních nebo letních táborech.
Databáze soustředění by měla trenérům, oddílům nebo i sportovcům pomoci při hledání vhodného terénu, ubytování a jednodušším kontaktování majitele mapového díla nejen na území ČR ale v celé Evropě.
V poslední aktivní sekci Metodické listy můžete najít archiv všech elektronických čísel. Po rozbalení jednotlivých listů vidíte obsah, aktivní odkazy a PDF verzi daného čísla. Veškeré metodické materiály (texty, pracovní listy …) jsou uložené také samostatně v sekci Tréninkový servis.

 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 450158
Týden: 1763