Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Program semináře Krišpína - 25.10.2017 22:21:26

 

Přípravy semináře včetně harmonogramu přednášek jsou v plné proudu. Kvůli rekonstrukci internátu, bude centrum v letošním roce v Hotelu M, přednášky budou v místě ubytování, v přednáškovém sále Expozice času a v tělocvičnách základních škol.

Hlavní přednášky "trenérské sekce" budou mít Marek Cahel (trenér dorostenecké reprezentace), Pavel Košárek (trenér juniorské reprezentace), Josef Andrle (kondiční trenér, mimo jiné i Vojty Krále), David Smékal (odborný asistent katedry fyzioterapie Univerzity Palackého Olomouc) a Kristýna Skyvová (metodik ČSOS), přednášky se zajímavými tématy budou mít Markéta Novotná (možnosti studia a pobyt v zahraničí) a Petra Šedivá (sportovní výživa).

Přednášky "sekce rozhodčích" připravují členové metodické komise, soutěžní komise a komise rozhodčích Daniel Wolf, Roman Zbranek, Jan Picek, Radim Hošek, Jan Fiala. Hodnocení a rozbor závodů sekce OB 2017 je naplánován formou moderované diskuse a workshopu - především stavba tratí (farstování štafet, sprinty, tratě MČR), ale i organizace, arény. Shrnutí hodnocení a hlavně konkrétní ukázky a diskuse co se povedlo a naopak čeho se do budoucna zkusit vyvarovat.

 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 498065
Týden: 2450