Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Zajímavé odkazy Krišpína - 18.01.2017 09:35:58

 
V posledních více než dvou letech je patrný nárůst zájmu o závody v orientačním běhu. S velkým počtem neregistrovaných závodníků v kategoriích P-příchozí a HDR-děti s doprovodem musí počítat na závodech oblastího žebříčku v Praze a Středních Čechách, ve Východočeské a Ještědské oblasti.

Pro rozvoj orientačního běhu, resp. rozšířením tohoto sportovního odvětví mezi veřejnost, jsou důležité akce a závody pořádané pro školy. Pro seznámení se základy orientačního běhu a vysvětlení základních pojmů byla připravena výuková videa (ke stažení na YOUTUBE.COM).

Výukové video ORIENTAČNÍ BĚH, autory videa jsou Petr Hostaš a Vít Zakouřil.
Výukové video ZELENÝ SPORT - Co je orientační běh. Video vzniklo v rámci projektu Nadace O2 v program Think Big.
Výukové video ZELENÝ SPORT - Jan na orientační běh. Video vzniklo v rámci projektu Nadace O2 v program Think Big.











Cílem webu ORIENTEERING HELPER je pomoci začínajícím sportovcům s pochopením základních mapových značek a piktogramů vizuální formou. V jednotlivých sekcích naleznete seznam značek a piktogramů, po jejímž kliknutí se vám otevře karta, na které naleznete veškeré potřebné informace.
Webové stránky jsou interaktivním přepisem dokumentů ISOM 2000, ISSOM 2007 a Mezinárodní specifikace pro popis kontrol (International specification for control description), který je doplněn o fotografie daného objektu v reálném prostředí. Autorem projektu je Václav Jirousek.

 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 450457
Týden: 1793