Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
OB v Olympijském parku Rio - Lipno 2016 Krišpína - 20.01.2016 20:40:31

 
V době olympijských her v brazilském Riu de Janeiro se připravuje v Jižních Čechách pod patronací Jihočeského kraje a Českého olympijského výboru Olympijský park Rio – Lipno 2016. Od 5. do 21. srpna se Lipno stane jedním velkým sportovištěm, představí se 28 olympijských a řada dalších sportů. Jedním ze sportovních svazů, který se hodlá do tohoto projektu zapojit, je i Český svaz orientačních sportů. Český olympijský výbor připravuje Olympijské parky také v Ostravě, Plzni a Pardubicích.

Cílem České svazu orientačních sportů je dát možnost návštěvníkům Olympijského parku Rio - Lipno 2016 seznámit se a hlavně si prakticky vyzkoušet discipliny orientačních sportů – OB a MTBO. K tomu budou sloužit nově vytvořené areály pevných kontrol a nově vytvořené mapy pro OB v několika místech kolem Lipenské přehrady.
Osobou zodpovědnou za realizaci projektu je Jiří Vébr, jeho zástupkyní Kristýna Skyvová. V současné době je jedním z cílů vytvoření reálného časového plánu pro zdárnou přípravu a sestavení pracovního týmu ochotných lidí, kteří přispějí svou činností k vlastní realizaci projektu. Následně budou probíhat přípravy pro tvorbu map v zájmových prostorech a materiální zajištění. Na zabezpečení projektu bude potřeba řada spolupracovníků - pro vlastní prezentaci v rámci OP bude zapotřebí kolem 15 lidí a při exhibicích se do prezentace aktivně zapojí cca 50 lidí.
Všichni, kteří mají zájem zapojit se do příprav nebo v době konání, mají možnost napsat mailem Jiřímu Vébrovi (jiveob@centrum.cz), kontaktovat sektretariát ČSOS nebo se přihlásit prostřednictvím online formuláře.
 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 448806
Týden: 1925