Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
5. ročník celostátní akce DNY ORIENTACE V PŘÍRODĚ 2013 Krišpína - 09.04.2013 15:31:57

 
Český svaz orientačních sportů vyhlašuje v roce 2013 pátý ročník celostátní akce pro školní mládež a sportovní veřejnost DNY ORIENTACE v PŘÍRODĚ 2013.
Akce je zaměřená na uspořádání nenáročných (propagačních, cvičných) orientačních závodů pro školní mládež a sportovní veřejnost v bezprostředním okolí škol, lesoparků a sportovních areálů s využitím vydaných „výukových map“ v roce 2007-2013, ale i jiných vhodných map v daném místě.
Cílem je ukázat mladým a sportovní veřejnosti náš sport, přilákat je do oddílů OB, naučit se spolupracovat s učiteli a školami, nabídnout nenásilnou formu výuky orientace a topografie, využít pořádání i k podání žádostí o granty v místě působení oddílů OB.
Dny orientace v přírodě mají 2 části:
Jarní část = akce uspořádané do 31. 7. 2013
Podzimní část = akce uspořádané do 31. 12. 2013
Pokud se rozhodnete pro uspořádání akce, oznamte záměr pořádání (pořadatel, datum, čas, místo, kontakt, typ akce, webový odkaz na stránku závodu) na adresu – csos.im@cstv.cz. Akce bude zařazena do termínové listiny a na kontaktní adresu pořadatele budou zaslány propagační a výukové materiály (skládačka Objev OB, plakát, případně další). Hlaste se hned a průběžně, seznam bude zveřejněn na webové stránce KROB, kde budou i průběžné informace o akcích.

Informace jsou k dispozici zde.
 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 449400
Týden: 1970