Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Podzimní akce pro veřejnost Krišpína - 14.09.2012 15:42:11

 
Untitled 2

DNY ORIENTACE V PŘÍRODĚ - PODZIM 2012

Podzimní část 4. ročníku DNŮ ORIENTACE V PŘÍRODĚ je v plném proudu. Přehled akcí pomalu (ale jistě) se začíná rozrůstat o závody pro veřejnost, které byly, jsou nebo budou uspořádány do 31. prosince 2012.

PŘEHLED akcí nabízí možnost nahlédnout do detailu, kde se nachází základní údaje k pořádání. Kromě účasti či použité mapy je možné přečíst si komentáře pořadatelů, kteří se tímto způsobem dělí o své zkušenosti. Samotné uspořádání je pro mnohé zkušené pořadatele "rutinní záležitostí". Oslovení veřejnost, oslovení potenciálních členů oddílu v místě působení nebo navázání a prohloubení spolupráce se základními či středními školami nebo Domy dětí a mládeže - to jsou správné směry k rozvoji orientačního běhu v České republice.

Mnohé akce Dnů orientace v přírodě jsou připraveny pro konkrétní školy. Díky těmto školním závodům roste každým rokem účast žáků základních a středních škol v celostátní soutěži PŘEBOR ŠKOL V OB. Ve školním roce 2011/2012 se zúčastnilo krajských finále celkem 1984 závodníků.

PŘIHLÁŠKY na Dny orientace v přírodě eviduje Ivan Matějů na mailové adrese csos.im@cstv.cz  - požadované informace k jednotlivé akci jsou: DATUM, MÍSTO, ČAS, POŘADATEL, KONTAKT, další informace k zveřejnění jsou: WWW STRÁNKY, POUŽITÁ MAPA, TYP AKCE. Kontaktní osoba pořádajícího oddílu bude kontaktována kvůli předání propagačních materiálů.
Do přehledu akcí již uspořádaných pořadatelé doplňují POČET STARTUJÍCÍCH,  WWW ODKAZ NA VÝSLEDKY (nebo zprávu o konané akci) a KRÁTKÝ KOMENTÁŘ K ZHODNOCENÍ AKCE. Zprávu o konání akce přijímá Ivan Matějů nebo Kristýna Skyvová (skyvova@volny.cz).

 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 449167
Týden: 1877