Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Dny orientace v přírodě - jarní část Krišpína - 30.03.2011 18:43:12

 
Pomalu ale jistě se blíží termín přihlášek oddílů, které se chtějí zapojit do projektu Dny orientace v přírodě 2011 - termín přihlášek je do 31. března.
Hlavním smyslem celé akce je využít potenciálu na pořádání akcí k propagaci našeho sportu i k propagaci oddílu v rámci svého působení, rozvíjení spolupráce se školami, domy dětí a mládeže a v neposlední řadě k náboru nových členů.
Je třeba si uvědomit, že nestačí akce uspořádat, ale je třeba o akcích dát vědět, využít možnosti informovat širokou veřejnost. Závody pro školy, soutěže pro školy na úrovni větších měst či na úrovni okresu, akce pro veřejnost jsou pro rozvoj orientačních sportů, které sdružuje Český svaz orientačních sportů, velmi potřebné. ČSOS nemá mnoho možností, jak pomoci oddílům při pořádání těchto akcí. Jedním ze způsobů podpory je zaslání propagačních materiálů a slevových kuponů od partnerů akce Společenské hry (HSH) a Gigasport.

Aktuální stav k 34.3.11 je 34 akcí a 16 zapojených oddílů ČSOS a 1 oddíl SZOŠ (detaily akce jsou zatím v jednání), více informací v PŘEHLEDU.
 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 498162
Týden: 2537