Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Trail-O v České republice v roce 2009 Krišpína - 25.11.2009 12:35:15

 
S blížícím se koncem kalendářního roku je možné konstatovat příznivý stav rozvoje další orientační disciplíny v České republice.

Úspěchy Trail-O v roce 2009:
* Předsednictvo Českého svazu OB přijalo na zasedání 13.12.2008 pravidla pro Trail-O, která jsou platná pro závody v této disciplíně pořádané v České republice od 1.1.2009. V roce 2009 byly pořádány 3 závody započítané do Českého poháru, byly vyhlášeny výsledky v kategorie open a para.
* Bylo uspořádáno M ČR v trail-O v Blansku společně s M ČR na klasické trati. Spojením obou mistrovských závodů významnou měrou přispělo k propagaci disciplíny trail-O. Pro oba závody nebyl společný jen závodní prostor, ale také vyhlášení vítězů, které natáčela Česká televize.
* Mistrovství světa v trail-O (WTOC) se konalo společně s MS v OB (WOC) v Maďarsku ve dnech 18.-23. srpna. Bohuslav Hůlka byl jmenován do jury pro závody WTOC a smíšené družstvo (kategorie open+para) vybojovala bronzové medaile.
* Za účasti 12 voličů, kteří splnili podmínky účasti ve volbách, proběhly volby do pracovní skupiny Trail-O. Pracovní skupina má složení Bohuslav Hůlka (vedoucí), Libor Forst (soutěžní komise) a Pavel Dudík (vedoucí reprezentace). Pracovní skupina podléhá přímo Předsednictvu ČSOB, jehož jednání se zúčastňuje od 21.10.2009.
* Informace o dění v Trail-O (pravidla, závody, rozbory kontrol a pod.) jsou k dispozici na stránkách www.trailo.cz
 

Trail-O Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 449212
Týden: 1888