Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 
Olympijský park Rio - Lipno: upřesnění Krišpína - 12.04.2016 15:28:30

 
V době olympijských her v brazilském Riu de Janeiro se Lipno stane od 5. do 21. srpna jedním velkým sportovištěm, kde nebude chybět ani orientační běh.
Orientační běh se bude v rámci Olympijského parku Rio - Lipno prezentovat v době od 7. do 17. srpna., resp. v neděli 7. 8. se bude připravovat zázemí a ve středu 17.8. se bude "balit". Do "orientační show" v Lipně a ve Frymburku se zapojí také účastníci letní OB-akademie, která bude probíhat od 8. do 13. srpna pod trenérským vedením Marka Cahela.

Skupina ve složení Jiří Vébr (KTA), Zdeněk Blabla (PCB) a Kristýna Skyvová (STE) řeší organizační záležitosti k zajištění celé akce včetně mapování vybraných lokalit, přípravy areálů pevných kontrol a zajištění zázemí v době konání akce.

V současné době zůstává jedním z cílů sestavení pracovního týmu ochotných lidí, kteří přispějí svou činností k vlastní realizaci projektu. Pro dobrovolníky, kteří se budou podílet na zabezpečení programu, bude zajištěno ubytování a stravování. Zájemci, kteří by rádi "přiložili ruku k dílu", mají možnost domluvit si rozsah činnosti a dobu pobytu s Kristýnou Skyvovou, která má sestavení týmu dobrovolníků na starosti. Kontakt je možný mailem skyvova@volny.cz nebo telefonicky na čísla O2 +420 601 326 525 nebo T-Mobile +420 731 321 360.
 

KROB Všichni
 

Počet přístupů
Celkem: 448992
Týden: 1794